AMD Quad-Core Opteron echipează noile servere HP Blade

AMD Quad-Core Opteron echipează noile servere HP Blade
HP ProLiant BL495c este primul server de tip blade din lume, special conceput să găzduiască maşini virtuale; 35 de sisteme aparţinând companiilor OEM la nivel global sunt disponibile acum, echipate cu procesoare Quad-Core AMD Opteron.

AMD a anunţat că procesoarele AMD Quad-Core Opteron echipează în exclusivitate inovaţia disponibilă prin intermediul primului server blade din lume conceput special pentru a elimina scăderile de performanţă în găzduirea serverelor virtuale – server blade-ul de virtualizare HP ProLiant BL495c. Afacerile în căutare de flexibilitate, pentru a suporta mai multe maşini virtuale pe un singur server, pot acum alege dintr-o suită completă de servere HP cu procesoare Quad-Core AMD Opteron, gamă ce are în componenţă de la servere blade până la platforme multi-procesor cu performanţe ridicate. Odată cu lansarea HP ProLiant BL495c, 35 de sisteme echipate cu procesoare AMD Quad-Core Opteron sunt livrate acum prin intermediul producătorilor OEM globali.
“Afacerile se confruntă în continuare cu constrângerile ce ţin de memorie şi de interfeţele I/O, pe măsură ce soluţiile de virtualizare continuă să fie implementate la un nivel critic de încărcare,” a declarat Patrick Patla, manager general, Server şi Workstation Business, AMD. “Procesorul AMD Quad-Core Opteron a demonstrat încă odată că este alegerea preferată în satisfacerea acestor necesităţi. Împreună cu Direct Connect Architecture şi tehnologia AMD-Virtualization (AMD-V), procesorul AMD Quad-Core Opteron defineşte direcţiile pe care se dezvoltă virtualizarea, asigurând managerilor IT performanţe de vârf în virtualizarea x861 şi suport pentru mai multe maşini virtuale.”
“Clienţii pot reduce acum costurile din centrele de date cu ajutorul modelului BL495c, prin crearea mai multor servere virtuale pe fiecare blade, lucru ce extinde considerabil durata de viaţă utilizabilă a centrului de date, prin economisirea de spaţiu pe podea, energie şi sisteme de răcire,” a declarat Mark Potter, vice preşedinte şi manager general, BladeSystem, HP. “Printr-o arhitectură echilibrată în privinţa memoriei, a dispozitivelor I/O şi a inovaţiilor de stocare, şi prin eficienţa şi scalabilitatea excepţională ale procesoarelor AMD Quad-Core Opteron, modelul BL495c redefineşte serverele blade pentru virtualizare.”
Serverele echipate cu procesoare AMD Quad-Core Opteron beneficiază de tehnologia AMD-V cu Rapid Virtualization Indexing. Rapid Virtualization Indexing este singura tehnologie de virtualizare x86 din industrie care încorporează suport hardware pentru al doilea nivel de translatare de adrese, permiţând maşinilor virtuale să gestioneze în mod direct memoria, lucru ce poate ajuta considerabil în reducerea latenţelor, îmbunătăţind astfel performanţele în cazul mai multor aplicaţii virtualizate.
Pentru mai multe informaţii cu privire la modul în care AMD poate ajuta companiile în satisfacerea necesităţilor de virtualizare, vă rugăm vizitaţi www.amd.com/virtualization. Pentru ultimele informaţii legate de cum oferă procesoarele AMD Quad-Core Opteron cele mai bune performanţe în medii virtualizate, precum şi încărcările critice ale serverelor care fac obiectul principalelor probleme ale clienţilor corporaţiilorde azi, vă rugăm vizitaţi www.amd.com/opteronperformance.

 

Sursa: Agora.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor