Aleşii locali sunt nemulţumiţi de… stâlpişorii verzi de pe şosele

61Comentarii
Aleşii locali sunt nemulţumiţi de… stâlpişorii verzi de pe şosele
Consilierii locali din Timişoara i-au luat la întrebări pe şefii Direcţiei de Drumuri şi Transporturi din primărie cu privire la faptul că şoselele şi multe intersecţii din oraş s-au umplut de „stâlpişori verzi” – după cum i-au numit aleşii -, care adună praful. Consilierii vor să ştie de ce este nevoie de ei şi mai ales cât a costat bucata.

Cel care a ridicat problema în plenul Consiliului Local a fost consilierul Ovidiu Ciuhandu. Alesul i-a cerut explicaţii şefului Direcţiei de Drumuri şi Transporturi de la Primăria Timişoara, Culiţă Chiş, în legătură cu numeroşii stâlpi care au fost montaţi în oraş pentru delimitarea benzilor de circulaţie. Ciuhandu a explicat că s-a plimbat prin ţări străine şi nu a văzut astfel de „despărţitoare” şi a reclamat că acestea sunt murdare, pline de praf. În plus, consilierul a remarcat că înainte de a fi montaţi „stâlpişorii verzi”, printr-o mulţime de intersecţii apăruseră alt fel de despărţitoare din cauciuc. „Au apărut foarte mulţi stâlpişori verzi prin oraş şi mi se pare penibil, sunt delimitate liniile continue, sunt puşi în intersecţii. Aş fi curios să văd cât au costat stâlpişorii, cât costă o bucată. Să ne spuneţi câţi stâlpişori avem şi cât au costat”, a solicitat alesul local.

Culiţă Chiş a declarat că există avizul Comisiei de circulaţie de la nivelul Primăriei Timişoara pentru amplasarea acestor stâlpi, iar aceştia sunt necesari pentru că mulţi şoferi taie liniile continue… Reprezentanţii municipalităţii urmează să le prezinte consilierilor o situaţie în scris privind aceşti stâlpi.61Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor