Alegeti oferta early booking pentru Revelion la Craft Rooftop & Restaurant

Reactualizat la:
Alegeti oferta early booking pentru Revelion la Craft Rooftop & Restaurant
© foto: Craft Rooftop & Restaurant
ADVERTORIAL. Noaptea dintre ani o puteţi petrece în acest an într-un cadru deosebit, deasupra Timişoarei. Cele 365 de zile de poveste ale unui an spectaculos le vom colora cu gânduri și zâmbete sincere, alături de cei dragi, acasă la Craft Rooftop & Restaurant, aceasta la un preţ excelent!

Cel mai de succes restaurant deschis în ultima perioadă vă lansează o ofertă deosebită pentru noaptea de Revelion, la Craft Rooftop & Restaurant ai parte de surprize colorate! Prețul unui bilet în regim Early Bird este doar 275 de lei, iar la preț întreg, 295 de lei.

Muzica este asigurată de invitatul de onoare, Feli, un satelit natural al muzicii și un om pentru care Timișoara este acasă. Muzica ei traduce în versuri și sunete sentimente pe care este greu să le descriem, Feli fiind una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri. Alături de Feli, la cumpăna dintre ani, mesenilor li se vor alătura trupa Box Office și Dj Westman.

Cu așa muzică, nici atmosfera nu poate fi mai prejos, organizatorii promit ca atmosfera să fie cu totul specială, până la cele mai mici detalii, începând cu meniul conceput special pentru această seară unică, până la selecția de băuturi și vinuri rafinate.

Meniul va acoperi cele mai înalte aşteptări.

Gustare rece: Vitello tonnato decorat cu fruct de capere și ardei copt; Lingurițe umplute cu mousse de măsline verzi și rață afumată; Somon afumat pe pat moale de unt cu garnitură de ou marinat de prepeliță și icre roșii; Cocktail de creveți și portocale îmbibate în sos brandy; Rulou de prosciutto cu brânzeturi fine condimentate cu piper roșu

Gustare caldă: Butterfish copt într-un ocean de sos hollandaise la cuptor alături de sparanghel și prosciutto

Fel principal: Rață gătită domol în propriul suc cu spumă de cartofi, mascarpone și dulceață de kumquat

Desert: Tort delicios umplut cu ciocolată albă belgiană, asezonat cu jeleu de portocale și migdale crocante

Meniu Băuturi include: Cafea Illy; Răcoritoare – Gama Cola, Cappy portocale, Cappy mere, Izvorul alb, Dorna, Redbull; Long drinks – Cuba Libre, Vodka Energy, Whisky Energy, Vodka apple, Vodka orange, Jagerbull, Jager apple; Spirtoase – Johnnie Walker red/black label, Jameson, J&B, Smirnoff red/black, Jagermeister, Captain Morgan, Bailey’s; Vin – Recaș – La Putere Cabernet Sauvignon, Purcari – Chardonnay, Purcari – Rară Neagră, Colina Piatra Albă (CH-VG-FA), Colina Roze

Prețul unui bilet în regim Early Bird este doar 275 de lei, iar la preț întreg, 295 de lei. Pentru mai multe informații și pentru rezervări, puteţi suna la numărul de telefon 0740 052 001.

(927929)