Alege o meserie pretioasa la Scoala Eurotraining – cea de bijutier

Alege o meserie pretioasa la Scoala Eurotraining – cea de bijutier
ADVERTORIAL. Acum poți deveni și în Timișoara unul din membrii celei mai respectate și mai bănoase meserii din lume: cea de bijutier. Școala Eurotraining anunță deschiderea unei noi sesiuni de înscrieri.

Cursul de Bijutier este un curs de calificare care se întinde pe durata a 5 luni. Acest curs cuprinde atât sesiuni de teorie, coordonate de formatori cu experiență, cât și sesiuni de practică coordonate de specialiști în domeniul confecționării bijuteriilor.

Pe parcursul lunilor de școală veți învăța atât să vindeți produsele corecte și serviciile voastre către viitorii clienți, cât și modul în care se șlefuie obiectele din metale prețioase, evaluarea metalelor prețioase, atât calitativă, cât și cantitativă, metode de topire și turnare a metalelor prețioase și multe, multe altele.

Scoala Eurotraining este singurul centru de formare profesională din zona de vest care organizează un astfel de curs, fapt pentru care există numeroase solicitări din orașe precum Arad, Satu Mare, Turnu Severin, Oradea, Deva sau chiar Tîrgu Mures. Practica cursului de Bijutier se desfășoară într-un loc cu tradiție: Bijuteria Dinamo.

Detalii despre acest curs, dar și despre Școala Eurotraining găsiți aici.