ALDE Timis are pentru parlamentari proiecte cerute de timiseni

ALDE Timis are pentru parlamentari proiecte cerute de timiseni
© foto: Marian Cucșa – președinte ALDE Timiș și candidat pentru Camera Deputaților
ADVERTORIAL. Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, care este și candidat pentru Camera Deputaților în alegerile parlamentare din 11 decembrie, are o platformă program cu proiecte cerute de timișeni, cu beneficii pentru întreaga populație a țării. Liberal-democratul, în vârstă de 30 de ani, spune că a ales să devină politician pentru că în opinia sa România are nevoie de tineri implicați, neafectați de corupție, dornici să schimbe lucrurile în bine. Iar acest bine să fie inspirat de oamenii din jur și de nevoile lor.

„Primul lucru pe care l-am făcut atunci când am început să mă gândesc la posibilitatea de a candida pentru un loc de deputat în Parlamentul României a fost să vorbesc cu cât mai mulți oameni. Așa am hotărât să introduc în programul meu de candidat câteva inițiative precum anularea obligației persoanelor cu o dizabilitate ireversibilă de a se prezenta în fața unei comisii care să verifice dreptul acordării indemnizației prevăzute de lege. Discutând cu membrii Asociației Județene a Persoanelor cu Handicap Locomotor din Timiș, mi s-a confirmat că această modificare de lege este foarte bună și mai sunt multe alte prevederi care trebuie corectate sau introduse pentru ca aceste persoane să nu fie marginalizate și nedreptățite. Și celelalte proiecte pe care le-am prezentat pe site-ul meu, www.mariancucsa.ro, cred că vor fi apreciate de timișoreni și de timișeni”, a spus Marian Cucșa despre proiectele sale.

Acestea ar urma să aducă beneficii tinerilor, prin acces la resurse de educație, părinților și elevilor, pentru o interacțiune simplificată și eficientă cu sistemul școlar, pentru tinerii care au inițiative antreprenoriale și au nevoie de sprijin pentru a realiza proiecte de afaceri.

Liderul ALDE Timiș spune că sunt foarte multe legi care trebuie schimbate sau legi noi de care Timișul și România au nevoie. Își dorește, însă, să fie sincer și să nu promită mai mult decât știe sigur că poate realiza într-un mandat de parlamentar.

„Și eu am fost victima promisiunilor electorale neonorate. Nu doresc să fiu un astfel de politician. Eu vreau să fac politică altfel, fiind corect cu mine, dar mai ales cu cei din jurul meu. Să mint azi, pentru beneficii imediate, înseamnă să fiu un mincinos pe viață în care nimeni nu va mai avea încredere. Cred că trebuie să avem foarte mare grijă de încrederea pe care cei din jur ne-o acordă. Pe care timișenii mi-o acordă mie acum. Este un lucru prețios care nu se poate construi prin vorbe, ci doar prin fapte. De aceea spun că voi face doar acele lucruri pe care știu acum că le pot face. Să mă ajute Dumnezeu să pot face mai mult și să pot ajuta mai mult”, a mai adăugat tânărul liberal-democrat care pentru alegerile parlamentare mizează inclusiv pe implicarea tinerilor, despre care spune că sunt o resursă valoroasă pentru România.
Regulament de plasare a anunturilor