Ajutor francez pentru amenajarea unei cantine la Scoala „Eftimie Murgu“

Ajutor francez pentru amenajarea unei cantine la Scoala „Eftimie Murgu“
Marţi, 12 octombrie, primarul Francisc Boldea s-a întâlnit cu Claude Guerin şi Bernadette Beaulande din partea Asociaţiei de Prietenie Orleans – Lugoj.

Oaspeţii au fost insoţiţi de Daciana Ardelean, preşedinta Asociaţiei Francofile Lugoj şi de Marcela Balint. Şeful executivului lugojean a urat bun venit oaspeţilor, care de 18 ani vin la Lugoj pentru a ajuta oraşul nostru. In continuare, domnia sa a prezentat oaspeţilor o parte din investiţiile finalizate in cursul acestui an, precum şi proiectele viitoare de investiţii.
Principalul subiect abordat in cadrul acestor discuţii au fost lucrările de amenajare a unei cantine in incinta Şcolii cu Clasele I-VIII „Eftimie Murgu” din Lugoj, proiect realizat in parteneriat cu Asociaţia de Prietenie Orleans – Lugoj. Pentru această investiţie Primăria Lugoj a alocat din bugetul local suma de bani necesară amenajării spaţiului unde va fi viitoarea cantină, termenul de finalizare fiind luna decembrie. Tot la această instituţie de invăţămant este prevăzută realizarea in primăvara anului viitor a unui teren de sport cu gazon artificial, precum şi lucrări de modernizare a sălii de sport si a grădiniţei ce funcţionează in aceeaşi locaţie. In continuare, Asociaţia de Prietenie Orleans – Lugoj şi Asociaţia Francofilă Lugoj i-au prezentat edilului-şef proiectele pe care le derulează in prezent, precum şi cele ce se vor realiza in cursul anului viitor. La finalul discuţiilor, vicepreşedintele asociaţiei franceze, Claude Guerin, a menţionat succesul pe care l-a avut anul trecut standul francez amenajat cu ocazia Targului de Crăciun şi a propus ca la ediţia din acest an să fie invitate cu produse specifice şi celelalte oraşe infrăţite cu Lugojul.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor