Ajutor de stat pentru colectare cadavre de animale

Ajutor de stat pentru colectare cadavre de animale
A intrat în vigoare H.G. nr. 920/2010 pentru aprobarea normelor metodologice privind modul de acordare a ajutorului de stat pentru producătorii agricoli din sectorul creşterii animalelor, în vederea colectării cadavrelor de animale.

Astfel, începând cu data de 13 octombrie 2010, producătorii agricoli care desfăşoară activităţi de colectare a cadavrelor de animale pot beneficia de ajutor de stat acordat prestatorului de servicii, de maxim 213 lei / tonă cadavre de animale colectate, în limita bugetului aprobat. Schema de ajutor este un serviciu subvenţionat acordat producătorilor agricoli pentru activitatea de colectare a cadavrelor de animale. Valoarea ajutorului de stat acordat prestatorului de servicii este de maxim 213 lei / tonă cadavre de animale colectate, în limita bugetului aprobat.
Solicitanţii ajutorului de stat sunt prestatorii de servicii care efectuează servicii subvenţionate producătorilor agricoli, care solicită ajutor de stat înainte de începerea desfăşurării acestor servicii de colectare a cadavrelor de animale, în baza cererii iniţiale anuale şi care îndeplinesc următoarele condiţii: sunt persoane juridice conform legislaţiei în vigoare; sunt autorizaţi de către autoritatea competentă, respectv Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Ministerul Mediului şi Pădurilor, pentru efectuarea activităţii de procesare / incinerare / co-incinerare a subproduselor de origine animală care nu sunt destinate consumului uman; efectuează serviciile prevăzute la lit.b), în conformitate cu prevederile legale.
Pentru anul 2010, cererea iniţială anuală se depune în termen de 30 de zile de la data publicării numărului de înregistrare al cererii de exceptare pe site-ul DG Agri, respectiv în 30 de zile de la data de 13 octombrie 2010.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor