Ajutor de încălzire cu dovezi!

Ajutor de încălzire cu dovezi!
TIMIŞOARA – Locatarii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire pot merge, până în 22 februarie, la cele 16 sedii ale Colterm să ceară ajutor pentru a-şi putea plăti facturile pe luna februarie.

De sprijin beneficiază timişorenii al căror venit net pe membru de familie nu trece de 615 lei. Cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere şi actele doveditoare se depun în punctele termice ale Colterm, de fiecare timişorean în parte sau de administrator. Actele de care aveţi nevoie sunt următoarele: cerere şi declaraţii pe proprie răspundere privind veniturile şi proprietăţile, copii după actele de identitate ale membrilor de familie cu domiciliul la adresa pentru care se solicită ajutorul, extras CF pentru proprietari şi copie după contractul de închiriere pentru chiriaşi.

Locatarii mai trebuie să ducă la sediul din str. Simion Bărnuţiu bl. 11 AB, telefon 293,884 şi acte care să dovedească veniturile din ianuarie: adeverinţe de salariu, cupoane de pensii, cupoane indemnizaţii pentru creşterea copilului până la vârsta de doi ani, cupoane de alocaţii, adeverinţe burse elevi sau studenţi, venituri din închirieri, dobânzi, dividende, precum şi justificări pentru orice alte sume care ajung la bugetul familiei care solicită ajutorul.

Diana Lupulescu
diana.lupulescu@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor