Ai loc de munca garantat in Austria! M.M. Job Trends te invata limba germana

Ai loc de munca garantat in Austria! M.M. Job Trends te invata limba germana
ADVERTORIAL. Dacă vrei să pleci în străinătate și nu cunoști limba germană, acum e șansa ta să înveți. Specialiștii de la M.M. Job Trends te învață limba și îți oferă și un loc de muncă, garantat.

Compania timișoreană îți oferă un loc de muncă în Austria, după ce ai terminat cursul de limbă germană. Următoarea serie de cursuri începe în 16 noiembrie. Agenția de Recrutare și Plasare Forță de Muncă în străinătate aduce pe piața din Timișoara cele mai bune oferte pentru cei care doresc să lucreze în Germania sau Austria, pentru a-i îngriji pe bătrâni. Banii sunt suficienți, se câștigă mult mai bine decât în România.

„Nu știi de unde să începi, dar vrei să lucrezi în Austria și Germania și nu cunoști limba? Vino la noi! Cursul se desfășoară pe perioada a zece săptămâni, iar la absolvire obții certificatul de calificare, recunoscut la nivel național și european”, povestesc reprezentanții agenției.

Înscrierile au început deja! În 40 de ore poți învăța limba germană, astfel încât să te poți înțelege cu angajatorul la următorul serviciu. Este un loc de muncă garantat. Bonusul oferit de firmă este că toți cursanții care iau interviul de limba germană cu partenerii din Austria primesc și o ofertă de angajare. Sute de oameni au apelat deja la serviciile M.M. Job Trends și au ajuns să câștige bani frumoși peste hotare.

M.M. Job Trends este înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș și a fost special creată pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc să investească în cariera lor printr-o experiență internațională. Specialiștii agenției oferă consultanță, dar și asistență pentru găsirea unui loc de muncă în concordanță cu aptitudinile, experiența, interesele și dorințele clienților. Te-am convins? Mergi să te înscrii la cursurile care încep în 16 noiembrie, la sediul companiei de pe strada 1 Decembrie nr. 1, of. 1, interfon 01, în Piața Bălcescu. Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0728.097.337 sau 0356.441.388.