Ai gasit rochia visata? Iti poti face una la fel la un pret mai mic. Viziteaza magazinul Sofitex Tim!

Reactualizat la:
Ai gasit rochia visata? Iti poti face una la fel la un pret mai mic. Viziteaza magazinul Sofitex Tim!
© TION: Ai gasit rochia visata? Iti poti face una la fel la un pret mai mic. Viziteaza magazinul Sofitex Tim!
ADVERTORIAL. Ai văzut rochia la care visezi de atâta vreme? Îţi poţi confecţiona una la fel, la un preţ mult mai mic – tu alegi materialul şi culoarea, iar la depozitul Sofitex Tim sau http://magazin-tesaturi.ro/ ai de unde alege atunci când vine vorba despre mătase, dantelă, satin ori catifea. Este alegerea perfectă dacă îţi doreşti o rochie nouă sau poate un alt costum. Preţurile încep de la 37 de lei metrul liniar la mătase.

Îţi doreşti o nouă rochie pentru ocazii speciale sau poate un alt costum? Magazinul de ţesături Sofitex Tim îţi stă la dispoziţie cu mătase naturală, dantelă, satin, stofă, catifea, ţesături cu paiete, tuluri şi multe alte materiale de calitate, toate la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Dar mătasea este cea care face diferenţa şi o găseşti într-o varietate de modele, la preţuri avantajoase.

Vizitează cu încredere depozitul Sofitex TIM sau magazinul online http://magazin-tesaturi.ro/, unde se vând materiale en-gros şi en-detail. Aici găseşti mătase de cea mai bună calitate şi multe alte ţesături la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Toate ţesăturile şi materialele textile comercializate de Sofitex TIM sunt importate din Italia, iar calitatea este pe primul plan.

Cât costă să îţi confecţionezi o nouă rochie? Ai nevoie cam de 1,7 metri de material.

Preţurile, la mătase, încep de la 37,2 lei metrul liniar. Dacă nu vrei neapărat mătase, la Sofitex găseşti şi alte materiale, la un preţ mai mic – dantelă, tafta şi satinuri. La asta se adaugă tariful perceput de croitoreasă. Iar echipa Sofitex TIM te poate ajuta cu recomandări şi dacă eşti în căutarea unui croitor bun.

Oferta este bogată, ai de unde alege, pentru că vorbim despre o gamă largă de materiale textile şi ţesături din mătase: mătase naturală 100%, mătase uni, mătase imprimată, căptuşeală şi voaluri din mătase, tafta, catifea, dantelă şi voaluri, ţesături din bumbac, satin, ţesături, tul şi lycra cu paiete, stofe, in, denim, tricoturi şi multe alte materiale.

Depozitul Sofitex TIM este situat pe Bulevardul Dâmbovița nr. 53 din Timişoara. Pentru alte informaţii poţi suna la numerele de telefon 0256.473.478 sau 0756.161.862.