Agroland aduce cei mai buni pui de o zi

Reactualizat la:
Agroland aduce cei mai buni pui de o zi
ADVERTORIAL. De 19 ani milităm pentru un stil de viaţă sănătos, având ca principal obiectiv încurajarea cât mai multor familii, nu numai din mediul rural, să îşi producă în propria gospodărie hrana necesară.

În acest sens, Agroland vine în întâmpinarea crescătorilor de păsări, cu rase hibride adaptate perfect creşterii în sistem gospodăresc, dar şi cu furajele naturale Viva, fără adaosuri de făină de carne sau de oase, fără hormoni şi fără medicamente sau antibiotice.

Ca şi rezultat, carnea va fi de foarte bună calitate, cu un gust autentic. De asemenea, va avea un conţinut ridicat de proteine, potasiu şi fosfor, cu un nivel foarte scăzut de apă şi de grăsimi.

Prin intermediul celor peste 250 de magazine, acoperind 28 de judeţe din ţară, comercializăm pui de o zi de toate categoriile, Agroland fiind cel mai mare furnizor din Romania pentru aceste păsări.

Livrăm constant, între lunile ianuarie şi decembrie, pui hibrizi specializaţi pe anumite producţii: de carne, de ouă sau hibrizi cu calităţi mixte (carne-ouă). Puii se livrează pe bază de comenzi prealabile şi în condiţii corespunzătoare de biosecuritate, fiind transportaţi cu maşini autorizate, conform normelor sanitar-veterinare. Cumpărând de la Agroland, nu vă expuneţi la niciun fel de riscuri, puişorii fiind însoţiţi de certificat sanitar-veterinar de transport, declaraţie de conformitate şi aviz de însoţire a mărfii sau factura.

Ce trebuie să ştiţi despre puii Agroland

Puiul Ranger – îl găsiţi exclusiv la Agroland, fiind puiul de carne cu penaj colorat roşiatic. Cu o viteză de creştere moderată, aceşti pui sunt foarte rezistenţi, având o robusteţe superioară puilor de carne. Carcasa este de foarte bună calitate, de nuanţa gălbuie, iar carnea are gust bun şi consistenţă plăcută. Preţ: 2,5 lei.

Puiul de carne – crescut în special pentru pulpe şi piept. Viteza de creştere este rapidă, iar dacă sunt crescuţi coespunzător, cu furajul recomandat, puii de carne ating greutatea de 2,5 kg la vârsta de 45 de zile. Preţ: 2,5 lei.

Pui de carne_sc 1x10_600pi

Puiul de rasă mixtă – ideal pentru creşterea şi exploatarea în gospodărie, având rezistență crescută. Aceşti pui se pretează atât pentru producţia de carne, cât şi pentru cea de ouă. Preţ: 2,5 lei.

Pui rasa mixta speciala_sc 1x10_600pi

Puiul de rasă mixtă specială – porumbacul (barat) şi gât-golaş – este foarte bine adaptat la creşterea în sistem gospodăresc, datorită robusteţii dobândite genetic. Având un penaj foarte colorat, sunt o delectare în curţile crescătorilor. Preţ: 2,8 lei.

Puiul Kabir – exclusiv la Agroland, rasă rezistentă, cu aspect foarte frumos şi carcasă mare rezultată la sacrificare. Pe lângă producţia de carne, de 4 – 5 kg la maturitate, puicuţele se pretează foarte bine şi la producţia de ouă. Preţ: 2,8 lei.

Puicuţa ouătoare – ideală pentru producţia de ouă în gospodărie, comercializându-se doar femele. Puicuţele încep ouatul la vârsta de 18 – 22 săptămâni, producând peste 300 de ouă pe an. Preţ: 4 lei.

Puiul de bibilică – se creşte cu uşurinţă în gospodărie, carnea fiind considerată o delicatesă. Producţia de ouă este de 60-90 bucăţi pe an. Bibilicile de carne ating până la 2–2,5 kg la vârsta de 3 luni. Preţ: 4 lei.

Pui Bibilica_sc 1x10_600pi

Bobocul de raţă – Pekin sau raţa muta, cu ritm de creştere foarte rapid şi temperament liniştit, se pretează în mod special la creşterea extensivă: pe câmp, bălți etc. Păsări foarte rezistente la îmbolnăviri, rațele sunt foarte apreciate pentru calitatea cărnii lor. Preţ: Pekin – 4,5 lei, mute – 7,5 lei.

Pui de rata_sc 1x10_600pi

Bobocul de gâscă – cu o rezistenţă crescută la îmbolnăviri şi creştere rapidă, se creşte uşor în zonele de luncă sau pe păşuni nefolosite. Calitatea cărnii, în special a ficatului, este foarte apreciată. Preţ: albe – 18 lei, Toulouse – 25 lei.

Luna mai vine cu doua surprize mari: Agroland începe comercializarea de pui de fazani, la 8 lei şi de rațe sălbatice, la 10 lei!

Vă așteptăm în toate cele 250 de magazine din țară. Pentru mai multe detalii, accesați acest link.
Regulament de plasare a anunturilor