Agenţi comunitari sancţionaţi pentru… lipsă de vigilenţă!

15Comentarii
Agenţi comunitari sancţionaţi pentru… lipsă de vigilenţă!
Timişoara – Iată că nici poliţiştii comunitari nu sunt, cu toţii, uşă de biserică şi mai uită, din când în când, să aplice legea sau nu o fac aşa cum ar trebui!

13 agenţi comunitari au fost sancţionaţi de la începutul anului până în prezent de către conducerea Poliţiei Comunitare. Cei mai mulţi s-au ales cu mustrări scrise şi avertismente. Motivul? “Cele mai multe sancţiuni au fost date pentru încălcarea sau neîndeplinirea îndatoririlor prevăzute de lege, neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi chiar lipsă de vigilenţă”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Comunitare Timişoara, Daniela Seracin. Cât despre faptul că unii agenţi au fost surprinşi, zilele trecute, cu maşinile de serviciu, fie ele de Poliţie Comunitară, fie de Poliţie Ecologică, parcate cu roţile pe trotuar, în zona centrală, reprezentanţii instituţiei spun că aceştia vor suporta consecinţele, la fel ca oricare alt cetăţean. Asta, mai ales că agenţii sunt cei care aplică amenzi pentru staţionare neregulamentară şi până nu demult îi vânau şi pe cei care erau cu o singură roată pe trotuar. Ce-i drept, acum poliţiştii comunitari au devenit mai “înţelegători” şi îi sancţionează în special pe cei parcaţi pe trecerile pentru pietoni, pe spaţiile verzi amenajate şi pe cei care încurcă circulaţia. Din păcate, în unele locuri, cum este bulevardul Revoluţiei, pe porţiunea de la strada Rodnei spre Piaţa Sfântul Gheorghe, dacă vrei să staţionezi aici ai toate şansele să fi acorşat din spate de o altă maşină dacă nu parchezi cu roţile din faţă pe trotuar… Aşa au înţeles să modernizeze reprezentanţii primăriei respectivul drum. Oricum, ar fi o premieră să vedem Poliţie Comunitară, amendată de… poliţişti comunitari. În momentul de faţă, în Timişoara sunt aproape 300 de agenţi comunitari.15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor