Agenda spectacolelor din ianuarie, la Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara

Agenda spectacolelor din ianuarie, la Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara
Actorii Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara au decis deja ce spectacole vor prezenta publicului timişorean, în prima lună a anului 2010.

Astfel, seria de reprezentaţii va debuta marţi, 5 ianuarie, de la ora 19, cu piesa „Amor omnia”, regizată de Peter Pashov şi Zheni Pashova. Piesa se va mai juca şi pe 7, respectiv 8 ianuarie, de această dată în Ungaria, la Teatrul Thalia din Budapesta şi Teatrul Jászai Mari din Tatabánya. Publicul timişorean, în schimb, va mai avea parte de o reprezentaţie a piesei „Ai lăv iu”, în regia lui Puskás Zoltán, miercuri, 13 ianuarie, de la ora 19. În continuare, pe 16 ianuarie, de la ora 18, iubitorii de teatru din Timişoara vor putea asista la „Rosencratz şi Guildenstern sunt morţi”, în regia lui Victor Ioan Frunză, iar pe 19 ianuarie, de la ora 10, la „Muzicanţii din Bremen”. Mai apoi, sâmbătă, pe 23 ianuarie, la Sala Studio a teatrului se va juca piesa „Zurinka”, în regia lui Rudy Moca, de la ora 17, iar luni, 25 ianuarie, va avea loc încă o reprezentaţie a piesei „Ai lăv iu”, de la ora 19. Ultimele spectacole programate în luna ianuarie vor fi „Hansel şi Gretel”, pe 27 ianuarie, de la ora 10, respectiv „Prometeu”, pe 30 ianuarie, de la ora 19. Biletele pentru spectacole pot fi procurate de la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10-12 şi 17-19, precum şi cu o oră înaintea fiecărei reprezentaţii.

Alexandra Pleşa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase