Agenda si Publi Tim au fost sarbatorite la Timisoara in cadrul unui eveniment select

Reactualizat la:
Agenda si Publi Tim au fost sarbatorite la Timisoara in cadrul unui eveniment select
© TION - Agenda si Publi Tim au fost sarbatorite la Timisoara in cadrul unui eveniment select
Publicaţiile săptămânale Agenda şi Publi Tim au fost sărbătorite, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un cadru select. Componente de bază ale grupului de presă Russmedia, cele două ziare au împlinit 25 de ani de activitate neîntreruptă, pe o piaţă dificilă. Oaspeţi importanţi au fost alături de noi la această frumoasă sărbătoare.


Acum 25 de ani presa timişoreană făcea primii paşi în democraţie. Iar printre primele publicaţii care atrăgeau atenţia timişorenilor, care le satisfăcea oamenilor foamea de informaţie, s-a numărat săptămânalul Agenda. O publicaţie inedită, care lăsa deoparte haina politicului şi care oferea informaţie utilă pură. Succesul a fost unul instant. Săptămânalul a crescut de la număr la număr, ajungând cel mai vândut săptămânal regional din România. Ziarul a evoluat în timp, numărul de pagini a crescut, au fost introduse numeroase suplimente. Agenda s-a impus şi a devenit ziarul preferat al bănăţenilor, o lectură excelentă pentru sfârşit de săptămână şi nu numai.

„Nu cred că există timişorean care să nu fi citit Agenda sau să nu fi apelat la Publi Tim pentru a vinde sau cumpăra ceva”, a declarat Anca Pavel Bucșa, director produs.

Într-adevăr, cel mai important săptămânal de mică publicitate, Publi Tim, este un ziar la care orice timişorean a apelat cel puţin o dată în viaţă, la anunţurile de mică publicitate din paginile acestei publicații.

Oaspeţi importanţi au fost alături de echipa din Timişoara a Russmedia. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, europarlamentarii Cristian Buşoi şi Maria Grapini, viceprimarul Dan Diaconu, cu toţii au ţinut să fie aproape de cele două publicaţii la ceas de sărbătoare. Aceasta în cadrul unui eveniment select, de înaltă ţinută, apreciat de toţi cei prezenţi, indiferent dacă a fost vorba de oficialităţi, clienţi ai publicaţiilor sau ziarişti care lucrează în cadrul celor două săptămânale.

La Mulţi Ani Agenda şi Publi Tim şi la cât mai multe ediţii!
Regulament de plasare a anunturilor