Aerogară mult mai mare la Aeroport

5Comentarii
Aerogară mult mai mare la Aeroport
Şapte porţi moderne care permit îmbarcarea simultană a pasagerilor pentru mai multe curse şi o clădire nouă cu două nivele, spaţioasă, cu sală destinată călătorilor de pe cursele interne şi una de transfer organizată pe patru fluxuri de control! Video 

Aeroportul Internaţional Timişoara a finalizat lucrările de extindere a aerogarii. Investiţia este de peste un milion de euro, atât din alocaţii bugetare, cât şi din venituri proprii. Extinderea aerogării a fost necesară din cauza creşterii traficului de pasageri. Studiile făcute arată că, până în 2010, peste 1,5 milioane de pasageri vor tranzita aeroportul Traian Vuia Timişoara. Aşadar, s-a marit suprafaţa aerogarii cu 1.000 metri pătraţi, atât în zona curselor interne, cât şi a celor internaţionale. S-a urmărit îmbunătăţirea condiţiilor de îmbarcare a unui numar mai mare de pasageri.

Au fost realizate 7 porţi de îmbarcare folosindu-se un sistem modular modern, ridicat pe structură metalică închisă printr-un perete tip cortină de geam termoizolant cu tâmplărie de aluminiu, care permite îmbarcarea simultană a pasagerilor pentru destinaţii diferite. Finalizarea lucrărilor de extindere a creat o bună conexiune între destinaţiile interne (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Constanţa, Suceava, Bacău, Satu Mare, Sibiu, Oradea, Craiova) şi destinaţiile internaţionale (Munchen, Viena, Chişinău, Lvov, Milano, Budapesta, Bari, Verona, Florenţa, Veneţia, Stuttgart, Bologna, Torino, Atena, Bergamo, Ancona, Dusseldorf, Frankfurt, Odessa, Salonic), fără să mai fie necesar un control de securitate suplimentar al pasagerilor aflaţi în tranzit.

În acest moment Aeroportul Intrernaţional Traian Vuia are capacitatea de a procesa, la îmbarcare, un numar de aproximativ 4000 pasageri / zi (respectiv 120.000 pasageri / lună), dublu faţă de numărul de pasageri procesaţi până la finalizarea investiţiei.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor