ADR Vest a semnat 10 noi contracte de finantare a microintreprinderilor

ADR Vest a semnat 10 noi contracte de finantare a microintreprinderilor
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) a găzduit joi dimineaţa o nouă ceremonie de semnare a 10 noi contracte de finanţare aprobate în cadrul celui de-al doilea apel de proiecte în cadrul Programului Operaţional Regional, domeniului major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Valoarea totală a celor 10 noi proiecte parafate este de 1,78 milioane euro, dintre care 1,18 milioane euro reprezintă finanţarea nerambursabilă. Regiunea Vest a avut alocaţi pentru domeniul de intervenţie 4.3, în perioada 2007 – 2013, o sumă de aproximativ 20,69 milioane euro, iar alocarea financiară orientativă disponibilă pentru cel de-al doilea apel de proiecte din Regiunea Vest este de 17,37 milioane euro. Interesul firmelor pentru aceste fonduri europene a fost extrem de ridicat, au fost depuse 304 proiecte cu o valoare nerambursabilă de 45,16 milioane euro. Începând cu data de 27 august 2010 a fost suspendată depunerea de proiecte în Regiunea Vest. Finanţarea nerambursabilă solicitată prin proiectele contractate sau aflate în evaluare a depăşit cu 146,52% alocarea regională.

Şi de această dată, cea mai mare parte a proiectelor pentru care au fost semnate contractele sunt din domeniul serviciilor medicale. De asemenea, o societate activează în domeniul chimiei, una în domeniul construcţiilor şi o altă firmă va achiziţiona un utilaj pentru producţia de peleţi şi brichete de rumeguş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor