Adio, cu scandal la Sânnicolau

Fostul primar din Sânnicolau Mare, Iosif Oncu, suspendat săptămâna trecută de prefectul Ovidiu Drăgănescu pe motiv de incompatibilitate, a refuzat ieri să predea ştampila şi sigiliul instituţiei pe care a condus-o timp de peste 20 de ani.

„Au venit cu poliţia să preia tot fără un proces verbal. Eu am făcut contestaţie vineri şi la Tribunalul Timiş, şi la Prefectură şi la ministrul adnimistraţiei, dar încă nu am primit nici un răspuns. Este ilegal şi abuziv ce se întâmplă”, ne-a spus ieri Iosif Oncu. Prefectul Drăgănescu şi-a menţinut însă decizia.

„Poate să facă orice, oricum este incompatibil şi nu mai este primar. Nu există deocamdată nici un proces în contencios, dar Iosif Oncu mai are timp să îl ceară”, a precizat el. În cele din urmă fostul primar a revenit la sentimente mai bune.

„Până la urmă Iosif Oncu mi-a predat mie ştampila şi sigiliul oraşului iar eu i le-am dat viceprimarului, care îi preia totodată şi atribuţiile”, ne-a declarat Alexandru Chirilă, secretarul general al Prefecturii Timiş.
Regulament de plasare a anunturilor