Activitate metodica la Gradinita cu Program Prelungit Giroc

Activitate metodica la Gradinita cu Program Prelungit Giroc
Activitatea de perfecţionare a educatoarelor se concretizează prin cercurile pedagogice, schimburile de experienţă organizate de ISJ, studiu individual, dar şi comisiile metodice care se desfăşoară la nivel de unitate.

O astfel de activitate a avut loc la Grădiniţa P.P. Giroc, marţi 11 ianuarie, activitate coordonată de inspector şcolar Ramona Vasiescu, care răspunde de zona Giroc, Şag şi Chişoda. Au participat educatoare de la Grădiniţa P.P. Şag, Grădiniţa P.P. Chişoda şi Grădiniţa PP Giroc.

Au fost prezenţi şi directorii celor trei şcoli, iar din partea Inspectoratului Şcolar a participat inspectorul de specialitate Lavinia Supuran. Activitatea susţinută de educatoarea Janina Terteci la grupa mijlocie “A” a fost o una integrată, din cadrul proiectului tematic “Jocurile copiilor iarna”.

Sala de grupă a fost foarte frumos amenajată, creeându-se un mediu specific anotimpului rece, cu machete şi multe materiale didactice. Activitatea afost o reuşită, copiii au manifestat un interes deosebit pentru această temă aleasă, iar obiectivele propuse de educatoare au fost realizate în totalitate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor