Acte peste acte pentru ajutoarele de încălzire

2Comentarii
Acte peste acte pentru ajutoarele de încălzire
Timişoara – Persoanele care vor să beneficieze de ajutoarele de încălzire a locuinţei trebuie să pregătească o mulţime de acte, care trebuie depuse la Colterm până la finele lunii octombrie.

Timişorenii pot depune cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru ajutorul de încălzire a locuinţei în sistem centralizat, care se acordă în baza OUG nr. 5 din 2003, până în 31 octombrie 2008. Acestea se distribuie către Colterm începând din 9 octombrie. Actele trebuie depuse la unul din cele 16 puncte operative ale Colterm din oraş, cel de care aparţine fiecare. Familiile şi persoanele singure pot depune cererile şi declaraţiile, însoţite de actele doveditoare, individual sau prin asociaţiile de proprietari/chiriaşi. Astfel, actele necesare sunt: cerere tip şi declaraţie pe proprie răspundere, copii după actele de identitate ale membrilor familiei, cu domiciliul sau reşedinţa la adresa pentru care se solicită ajutorul sau adeverinţă de la asociaţia de proprietari/locatari pentru persoanele care nu au domiciliul acolo, din care să rezulte că sunt înscrişi în cartea de imobil şi sunt luaţi în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere. Este nevoie şi de acte din care să rezulte calitatea solicitantului: proprietar (contract de vânzare-cumpărare sau extras CF), chiriaş (contract de închiriere) sau împuternicit (împuternicire de la proprietarul/titularul contractului de închiriere). De asemenea, sunt necesare acte care să dovedească veniturile nete realizate de familie în luna anterioară: adeverinţă cu salariul şi alte drepturi salariale, cupoane de pensii, cupoane de indemnizaţii pentru creşterea copilului până la vârsta de 2 sau 3 ani, cupoane de indemnizaţii cu caracter permanent, cupoane de alocaţii de stat pentru copii, respectiv alocaţii pentru minorii daţi în plasament familial sau încredinţaţi, adeverinţă de bursă pentru elevi sau studenţi, venituri din închirieri, dobânzi, dividende sau părţi sociale şi alte venituri.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor