Acte pentru Cardul de Sănătate

Card de sănătate
Card de sănătate
TIMIŞOARA – Le amintesc care sunt actele necesare pentru Cardul European de Sănătate. Pentru persoanele salariate, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş reaminteşte asiguraţilor că este nevoie de: o cerere tip, copie după buletinul sau cartea de identitate, dovada calităţii de asigurat pe ultimii 5 ani (adeverinţă de la locul de muncă, din care să rezulte data angajării).

Pensionari se vor prezenta cu şi cu decizia de pensionare iar elevii şi studenţi: copie certificat de naştere, pentru minorii sub 14 ani, adeverinţă de la şcoală/facultate sau copie după carnetul de elev/student vizat. Toate aceste informaţii, se regăsesc şi pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş www.cjastm.ro la secţiunea Cum obţin cardul euroean de asigurat si documentele necesare dovedirii calităţii de asigurat. Programul de depunere a documentelor la sediul CJAS este zilnic între orele 9-15,30.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !