Accident cumplit pe ruta Timişoara – Lugoj

Reactualizat la:
Accident cumplit pe ruta Timişoara – Lugoj
Autoturismul, Dacia Pick-up, care se deplasa de la Timişoara către Lugoj, era încărcat până la refuz cu furaje pentru animale. Femeia aflată la volan, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul asupra volanului la ieşirea dintr-o curbă, înainte de localitatea Chizătău.

Maşina s-a rotit pe şosea, fiind izbită din lateral de un autocamion, care circula regulamentar, din celălalt sens. Cele două persoane aflate în maşină, şoferiţa de 24 de ani, precum şi bărbatul de 49 de ani aflat în dreapta sa, au decedat pe loc. “Au murit sub ochii mei. Nu ştiu ce au vrut să facă, poate au intrat în balans. Drum drept, linie continuă, nu au depăşit nimic. Dintr-odată s-a rotit pe şosea şi i-am luat în plin. Nu am avut cum să-i mai evit“, povesteşte îngrozit şoferul din autocamion.

Poliţiştii au trimis mai multe echipaje pentru a restabili traficul în zonă şi pentru a vedea cum s-a petrecut cumplitul accident. Circulaţia pe ruta Timişoara – Lugoj a fost blocată minute bune înainte de localitatea Chizătău, până când cele două persoane decedate au fost scoase din maşina complet distrusă.

Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos, spune că  femeia de la volan avea mai multe abateri la activ, mai ales în ceea ce priveşte regimul vitezei. “Conducătoarea auto a avut mai multe contravenţii la regimul circulaţiei în decursul acestui an. A fost implicată chiar şi într-un accident rutier, pentru neacordare de prioritate, motiv pentru care a avut permisul suspendat. Echipa de cercetare de la faţa locului audiază martorii. Se fac măsurători să vedem din ce cauză şoferiţa a pierdut controlul asupra maşinii. Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere“, a arătat Bolbos.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor