Abonaţi-vă online la Jurnal bihorean!

Reactualizat la:
ORADEA – Acum vă puteţi abona şi mai uşor la cotidianul Jurnal bihorean, fără a vă părăsi locuinţa, accesând prin internet linkul abonamente.bihon.ro.

Veţi găsi aici toate informaţ\iile necesare, precum şi un formular pe care trebuie să îl completaţi cu datele dumneavoastră: perioada pentru care doriţi să primiţi acasă ziarul, numele, codul poştal, adresa şi numărul dumneavoastră de telefon.

Pe lângă acestea, pagina web vă oferă şi detalii asupra promoţiilor sau concursurilor lansate de ziarul nostru şi alte lucruri interesante: un scurt istoric al Jurnalului bihorean, sondaje sau date importante legate de cotidianul nostru.

Dacă nu sunteţi convins pe deplin, puteţi să optaţi pentru varianta de cititor de probă, prin care firma noastră vă oferă o lună întreagă de abonament gratuit.

Puteţi afla cele mai importante şi proaspete ştiri, la prima oră,  abonându-vă la Jurnal bihorean. Şi asta pe lângă alte avantaje, precum posibilitatea de a câştiga o mulţime de premii.

Puteţi economisi 50% din valoarea ziarului, abonându-vă pentru o lună cu 8,90 lei, pentru trei luni cu 25.90 lei, pentru şase luni cu 48,90 lei sau pentru un an cu 89,90 lei.

 Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor
Mai multe stiri din categoria Abonamente Jb si Bn


Regulament de plasare a anunturilor