A venit grâul european pentru săraci

A venit grâul european pentru săraci
Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice întrunit la Prefectură, a beneficiat de o informare referitoare la situaţia privind distribuirea stocurilor de intervenţie comunitară şi a distribuirii produselor către beneficiarii din judeţul Timiş.

Conform regulamentelor europene, României i s-a alocat pentru implementarea Planului anual 2008 pentru furnizarea de produse alimentare provenind din stocurile de intervenţie comunitare către persoanele cele mai defavorizate, pachetul financiar din Fondul European de Garantare Agricolă, concretizat în zahăr şi făină. De grâul şi făina europeană vor avea parte persoanele beneficiare de venit minim garantat, pensionarii agricultori, persoanele îngrijite în centre rezidenţiale, administrate de furnizori de servicii sociale publice sau private nonprofit, persoanele beneficiare de masă la cantinele de ajutor social administrate de primării sau de furnizori privaţi nonprofit. Ministerul Agriculturii a comunicat cantitatea ce va fi distribuită pentru persoane singure, aceasta fiind de 6 kg zahăr şi 20 kg făină. Până în prezent s-a primit, pe total judeţ, cantitatea de 160 tone făină, care a fost distribuită la 44 de unităţi administrativ teritoriale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor