A treia etapa de admitere în clasa a IX-a

A treia etapa de admitere în clasa a IX-a
Înscrierea, pentru toate categoriile(ZI, SERAL, FRECVENŢĂ REDUSĂ), se face la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Camera 26, în perioada 25.08 – 3.09.2010.

Pe locurile rămase libere la învăţământul de ZI se pot înscrie absolvenţii clasei a VIII-a din seria curentă, precum şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data de 12 septembrie 2010 inclusiv şi fie nu au participat la primele două etape de repartizare computerizată, fie nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, fie au fost repartizaţi şi nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie, fie şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare de admitere.
Pe locurile rămase libere la învăţământul SERAL sau cu FRECVENŢĂ REDUSĂ se pot înscrie absolvenţii clasei a VIII-a din seria curentă, precum şi cei din serii anterioare care împlinesc 18 ani până la data de 12 septembrie 2010 inclusiv.
Pentru locurile libere de la clasele cu predare în limba maternă, bilingve sau vocaţionale se organizează probe de limbă maternă, respectiv modernă sau de aptitudini, în perioada 02.09 – 03.09.2010. Înscrierea la aceste probe se face în data de 1 septembrie 2010 la unităţile de învăţământ liceal.
Repartizarea în clasa a IX-a liceu ZI a candidaţiilor va avea loc în şedinţă publică în data de 7 septembrie 2010 la Colegiul Tehnic “E. Ungureanu”, începând cu ora 10. Este obligatorie prezenţa candidaţiilor înscrişi şi a unui părinte / tutore legal.
Repartizarea în clasa a IX-a liceu SERAL / FRECVENŢĂ REDUSĂ a candidaţiilor va avea loc în şedinţă publică în data de 8 septembrie 2010 la Colegiul Tehnic “E. Ungureanu”, începând cu ora 10. Este obligatorie prezenţa candidaţiilor înscrişi.

Acte necesare la înscriere: Cerere tip de înscriere (se descarcă de pe site-ul www.isj.tm.edu.ro), copie după certificatul de naştere, copie după buletin sau carte de identitate, copie după foaia matricolă a claselor V-VIII, fişă medicală, copie după Adeverinţă de participare la examenul de evaluare naţională în anul şcolar 2009-2010, cu confirmarea notelor şi a mediei la examen, copie după Adeverinţă de participare la tezele cu subiect unic în anul şcolar 2008-2009 sau anii şcolari 2007-2008 şi 2008-2009, cu confirmarea notelor şi a mediei, copie după Adeverinţă de participare la examenul de capacitate / teste naţionale, cu confirmarea notelor şi a mediei la examen, copie după certificatul sau adeverinţa de echivalare a examenul de capacitate, pentru promoţiile anterioare anului 1999 (pentru înscrierea la SERAL / FRECVENŢĂ REDUSĂ).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor