A început “Săptămâna calităţii timişorene”!

4Comentarii
A început “Săptămâna calităţii timişorene”!
Timişoara – În perioada 3-7 noiembrie 2008 se desfăşoară “Săptămâna calităţii timişorene”. Este vorba de o manifestare care are drept scop promovarea calităţii în diferite domenii de activitate. Primăria le promite contribuabililor că vor merge lucrurile strună în instituţie!

“Săptămâna calităţii timişorene”, organizată de primărie şi Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Filiala Timiş, în colaborare cu diverse instituţii locale, a ajuns deja la cea de-a opta ediţie. În această perioadă vor avea loc simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii pe tema calităţii, în mai multe instituţii din Timişoara. La deschiderea oficială a evenimentului, care a avut loc luni, în sala de consiliu a primăriei, viceprimarul Adrian Orza a prezentat noul sistem de management al calităţii care este în curs de implementare la Primăria Timişoara şi care ar trebui să fie un pas important în reducerea birocraţiei, să ducă la îmbunătăţirea serviciilor oferite cetăţenilor. Acesta lucru ar urma să se facă prin urmărirea, pas cu pas, a tuturor documentelor care intră în instituţie şi optimizarea activităţii funcţionarilor publici. Printre rezultatele implementării acestui sistem de management al calităţii ar urma să fie: rezolvarea competentă a cererilor venite de la contribuabili, descurajarea posibilităţilor de corupere a personalului primăriei, conştientizarea angajaţilor că pot influenţa, fiecare în parte, modul de funcţionare a instituţiei, evitarea erorilor, în locul corectării lor, ţinerea sub control a tuturor documentelor din primărie şi definirea clară a circuitului documentelor, respectiv cel privind înregistrarea acestora.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor