A inceput Saptamana Calitatii Timisorene

De A.S.
Saptamana Calitatii Timisorene a ajuns la cea de-a XI-a editie
Saptamana Calitatii Timisorene a ajuns la cea de-a XI-a editie
Cum Timişoara râvneşte la titlul de capitală culturală europeană, anul acesta „Săptămâna Calităţii Timişorene” va cuprinde şi o secţiune dedicată calităţii în cultură. Manifestările au debutat luni şi urmează o săptămână de simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii care vor avea în prim plan calitatea.

„Săptămâna Calităţii Timişorene”, manifestare ajunsă la cea de-a XI-a ediţie, prin care se doreşte promovarea calităţii în toate domeniile de activitate, este organizată de Primăria Timişoara şi Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Filiala Timiş, în colaborare cu mai multe instituţii locale.

Tema din acest an este „Calitate pentru bune rezultate!”, iar manifestările de la Timişoara se desfăşoară concomitent cu Săptămâna Europeană a Calităţii. Prezentăm câteva dintre evenimentele programate la ediţia din acest an.

Marţi, 8 noiembrie, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului – Sala Senatului, va fi organizat, de la ora 9, un simpozion având ca temă „Calitatea în agricultură, o şansă pentru România”. Se va vorbi despre culturile speciale pentru producţia de energie – salcia energetică, fertilizare, calitatea unor diferite recolte, secetă şi irigaţii, vor fi prezentate cercetări privind prezenţa dăunătorilor în plantaţiile de pomi fructiferi din judeţul Timiş şi se va discuta despre valorificarea plantelor medicinale şi aromatice din munţii Aninei, utilizate în tradiţia populară. Tot marţi, de la ora 14, la Universitatea Politehnica – Facultatea de Mecanică, Sala 102 (Bd. Mihai Viteazul nr. 1), va avea loc o masă rotundă – „Calitatea vieţii şi energiile regenerabile”. În aceeaşi zi, de la ora 16, la Universitatea Ioan Slavici, Sala 302, este programată o dezbatere despre „Managementul calităţii învăţământului superior în zona transfrontalieră”. Calitatea mediului va reprezenta tema unui simpozion organizat miercuri, de la ora 11, la sediul Aquatim de pe strada Gheorghe Lazăr. Despre „Autostrada Arad – Timişoara, calitate şi performanţă”, particularităţi de realizare şi urmărirea calităţii în execuţie, se va vorbi joi, de la ora 11, la UPT, Facultatea de Construcţii, Amfiteatrul Constantin Avram.

Vineri, 11 noiembrie, la Galeriile Jecza de pe Calea Martirilor nr. 51/52 va fi organizat un simpozion care vizează prezentarea de modele de bună practică în domeniul cultural – modalităţi de promovare şi recuperare a patrimoniului, în perspectiva candidaturii Timişoarei la titlul de capitală cultuală a Europei.

„Săptămâna Calităţii Timişorene” se va încheia în 11 noiembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !