A fost finalizata noua organigrama a Consiliului Judetean Timis. Dupa avizare va fi pusa in aplicare

De Adrian Panduru
A fost finalizata noua organigrama a Consiliului Judetean Timis. Dupa avizare va fi pusa in aplicare
© Tion: A fost finalizata noua organigrama a Consiliului Judetean Timis. Dupa avizare va fi pusa in aplicare
Noua conducere a Consiliului Județean Timiș a realizat și o… nouă organigramă a instituției. Dacă vine avizul de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), această nouă organigramă va fi supusă votului la următoarea ședință de consiliu județean, de la finele lunii august, și va fi pusă imediat în aplicare.

În noua organigramă a Consiliului Județean Timiș va fi o direcție de dezvoltare care va cuprinde direcția de investiții plus tot ceea ce înseamnă gestionarea proiectelor europene.

De asemenea, va exista și o direcție tehnică, prin reorganizarea unor birouri din actualul aparat și prin desființarea direcției de drumuri ca și direcție cu personalitate juridică și înglobarea ei în CJ Timiș. Restructurări vor avea loc la Direcția de Patrimoniu și Direcția de Prestări Servicii. Auditul și corpul de control vor fi contopite într-o direcție mare.

Lucrurile se vor schimba destul de repede, dacă va veni și avizul ANFP.

„Am terminat noua organigramă, am trimis-o spre Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru avizare, aştept avizul ANFP. Dacă ne vine până la sfârşitul lunii august o să putem să intrăm în plenul de la finele lunii august în şedinţă să o votăm, ca mai apoi să fie pusă în aplicare”, a spus președintele CJ Timiș Sorin Grindeanu.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor