A fost aprobat bugetul rectificat al judeţului

A fost aprobat bugetul rectificat al judeţului
Sume suplimentare în bugetul Consiliului Judeţean. Aleşii au votat, marţi dimineaţa, în şedinţa ordinară de plen, rectificarea de buget. Noutăţile nu sunt multe, votul efectiv pe proiect a durat cam un minut, acesta fiind aprobat în unanimitate de consilieri.

Discuţiile au fost legate doar de amănunte, certurile dintre cei care au votat fiind legate mai mult de nelămuriri. Spre exemplu, mai multe comisii ale CJT au considerat că agenda culturală a judeţului are alocaţi prea mulţi bani, solicitându-se schimbarea destinaţiei banilor, către repararea drumurilor judeţene. A trebui să se ajungă în şedinţa de plen ca aleşii să descopere că de fapt banii din agenda culturală au fost alocaţi pentru comemorarea a 20 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989. Mai mult, angajaţii CJT au fost muştruluiţi de consilierul PSD Titu Bojin pentru neimplicare şi pentru faptul că nu au considerat necesar să prezinte proiectul comemorării comisiilor de specialitate.

Un alt punct unde votul aleşilor judeţului s-a împotmolit a fost legat de … beach volei. Mai precis, unul dintre consilieri a cerut alocarea unei sume de bani din buget pentru echipa de beach volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj. Acesta nu era cuprins între entităţile care ar fi trebuit să primească bani pentru susţinerea activităţii. Cel care a solicitat sprijin pentru echipă, consilierul judeţean Gheorghe Bologa, a susţinut că aceşti bani trebuie alocaţi din suma rămasă nealocată de CJT pe agenda sportivă, sumă pusă „la păstrare” special pentru a putea fi utilizată pentru eventuale premieri ale unor performanţe sportive, asemănătoare celei obţinute de clubul lugojean, adică titlul naţional. Se pare că alocarea beach volei nu a fost pe placul consilierilor, proiectul fiind votat doar de iniţiator.

În rest, articolele bugetului au fost aprobate aşa cum au fost incluse pe ordinea de zi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor