A crescut numărul persoanelor sancţionate pentru abandonarea de deşeuri

A crescut numărul persoanelor sancţionate pentru abandonarea de deşeuri
TIMIŞOARA – Poliţiştii comunitari au continuat în aceste zile acţiunile pe linia depistării persoanelor care nu respectă prevederile legii referitoare la abandonarea de deşeuri şi depozitarea acestora în mod ilegal pe domeniul public.

 Într-o singură zi nu mai puţin de opt persoane care au abandonat deşeuri în cantităţi considerabile pe domeniul public au fost sancţionate cu amenzi de la 200 la 2000 lei. Ţ. Vasilică, cu domiciliul în Bucureşti, a fost sancţionat pentru că a depozitat deşeuri menajere în dreptul imobilului cu nr. 20 de pe str. Azuga. M. Dumitru, din Gătaia, a fost depistat abandonând gunoaie pe str. Aurelianus colţ cu Aleea Studenţilor unde a mai fost depistat şi M. Anton, cu domiciliul în Sălaj. Timişoreanul B. Ştefan a fost la rândul său sancţionat pentru că a abandonat deşeuri şi ambalaje în curtea imobilului cu numărul 12 de pe str. Filaret Barbu. M. Nicuşor, din Chevereşu Mare, şi D. Nicolae, cu domiciliul în Băileşti – Dolj, au fost şi ei sancţionaţi cu câte 200 lei după ce au fost surprinşi aruncând gunoaie în parcul de lângă Ştrandul Termal.

În urma sesizărilor venite pe adresa instituţiei, au fost efectuate controale şi pe strada Cerna, unde au mai fost depistate persoane abandonând deşeuri, dar şi construindu-şi colibe improvizate. V. Aurel, cu domiciliul în Aleşd – Bihor, a fost surprins aici aruncând deşeuri pe spaţiul verde, motiv pentru care a fost sancţionat.

De la începutul anului, 670 de persoane au fost sancţionate pentru abandonarea de deşeuri şi depozitarea de resturi de la materiale din construcţii în mod ilegal pe domeniul public. Spre exemplu, numărul celor surprinşi şi sancţionaţi pentru această faptă în luna noiembrie a crescut cu 25 la sută faţă de luna octombrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor