A apărut meniul Remeş

Reactualizat la:
2Comentarii
A apărut meniul Remeş
BUCUREŞTI – Decebal Traian Remes a dat numele unuia dintre cele mai cautate preparate la un restaurant bucurestean.

Din meniu fac parte cartabosii, palinca si pliculetul cu bani.’Mi-a venit ideea dupa ce am auzit ce spaga a luat Remes. Si cum palinca si caltabosul s-au lipit de imaginea sa, am decis ca meniul sa-i poarte numele. Si pentru ca a fost vorba de un plic cu bani in toata tarasenia fostului ministru, le-am zis bucatarilor sa prepare din aluat un foitaj in forma de plic, in care sa puna salata verde ca sa semene cu dolarii’, spune Nelu Bucur, patronul restaurantului si inventatorul meniului Remes.
Sursa: Romantica



2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor