75 milioane de lei pentru IMM-uri

75 milioane de lei pentru IMM-uri
TIMIŞOARA – 75 de milioane de lei! Aceasta este suma pe care ANIMMC (Agenţia Naţională pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie) o pune la dispoziţie firmelor mici şi mijlocii din judeţul Timiş în cele 14 programe de finanţare pe acest an.

Printre acestea se numără programul naţional multianual pe perioada 2002-2009, de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri, pentru care bugetul alocat în acest an este de 1,7 milioane de lei. Un alt program este cel pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare-Start 2007, care are un bugetde 1,35 milioane de lei, dar şi programul pentru sprijinirea dezvoltării IMM-urilor (EMPRETEC-UNCTAD România), care pune la dispoziţia întreprinzătorilor 360.000 de lei.

Aceste programe vor fi operaţionale la sfârşitul lunii februarie, după publicarea normelor de aplicare în Monitorul Oficial. Sumele alocate celor 14 programe de finanţare provin de la bugetul de stat. În afara acestor programe, IMM-urile vor putea obţine finanţare şi din fondurile structurale, circa 800 milioane euro, care vor putea fi accesate în a doua jumătate a anului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor