50 de profesori din Timis participa la cursuri de formare

De Valentin Rusu
1Comentariu
50 de profesori din Timis participa la cursuri de formare
Dascălii din Timiş vor trece din nou în bănci, pentru a participa la un stagiu de formare, în cadrul unui proiect transfrontalier. Profesorii din Timiş, 50 la număr, vor participa împreună cu colegii sârbi la cursuri de engleză şi de evaluare.

Inspectoratul Şcolar Timiş, alături de Liceul de Chimie şi Medicină din Vârşeţ (Serbia) organizează 9 stagii de formare profesională continuă a cadrelor didactice, prin intermediul unui program IPA de cooperare transfrontalieră România-Republica Serbia – „Stagii comune de formare – Formarea continuă, o necesitate europeană”. La aceste stagii participă 50 de dascăli de specialităţi diferite, sârbi şi români.

Formarea cadrelor didactice are două componente: un curs de engleză şi unul de evaluare. Cursurile comune de formare au prevăzute 90 ore şi vor reprezenta un suport în actul educaţional. Cursul de limba engleză durează, la fel ca şi celălalt curs, 90 de ore. Aura Danielescu, inspector şcolar general adjunct de Timiş, este managerul de proiect. La finalul cursului profesorii vor obţine certificate cu competenţe acreditate CNFPA.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor