Îngrijire premium pentru pielea ta!

4Comentarii
Îngrijire premium pentru pielea ta!
Pentru că suntem conştienţi că prin piele putem transmite multe: atracţie, vitalitate, tonus, prospetime şi energie, tion.ro şi timişoreni.ro îţi lansează o nouă provocare. Intră pe site şi află cum poţi câştiga în fiecare săptămână 3 vouchere în valoare de 45 ron, oferite de salonul Dermocenter. Beneficiază de servicii de tratament pentru piele la standarde internaţionale!

Perioada de desfăşurare şi regulament de participare:

Intră pe site-ul www.tion.ro în perioada  8 septembrie – 11 octombrie  şi participă la concurs. Răspunde corect la o întrebare despre salonul  Dermocenter  şi intri în cursa pentru cele 3 vouchere în valoare de 45 ron oferite în fiecare săptămână. În fiecare zi de luni te aşteptăm cu o nouă întrebare şi noi şanse de câştig.

Extragerea câştigătorilor se va face în fiecare zi de luni pentru săptămâna anterioară, în redacţia tion.ro, în prezenţa unei comisii.

Câştigătorii vor fi publicaţi pe site-urile www.tion.ro şi  www.timisoreni.ro şi vor fi anunţaţi telefonic cum pot intra în posesia premiului.

Pentru ca răspunsul tău să fie valid şi să intrii în cursa pentru premii, te rugăm să completezi câmpurile cu date reale. Orice participant cu adresă de e-mail nevalidă va fi automat scos din baza de date. Deasemenea, toţi concurenţii care se înscriu de mai multe ori cu aceeaşi adresă de e-mail vor fi sortaţi astfel încât să apară pe lista de extragere o singură dată.

Notă:  La concurs nu pot participa angajaţii Inform Media şi rudele acestora de gradul I. Prin trimiterea datelor eşti de acord ca acestea să fie înregistrate în baza de date a SC Inform Media SRL. Datele obţinute în cadrul concursului pot fi folosite exclusiv de Inform Media în scopuri de marketing. Toate datele vor fi tratate cu confidenţialitate şi nu vor fi divulgate către terţe părţi.

Câştigătorii celor 3 vouchere în valoare de 45 ron oferite în săptămâna 1:

1. Stefania Ghighici

2. Franciska Polonyi

3. Bogdan Leureanu

Câştigătorii celor 3 vouchere în valoare de 45 ron oferite în săptămâna 2:

1. Nicoleta Stirbu

2. Lavinia Vacariu

3. Anda Dobra

Câştigătorii celor 3 vouchere în valoare de 45 ron oferite în săptămâna 3:

1. Cristina Cojan

2. Mihaela Racatean

3. Emilia Magdalena Bunea

Câştigătorii celor 3 vouchere în valoare de 45 ron oferite în săptămâna 4:

1. Corneliu Hadti-Pop

2. Gizzela Tudora Oprean

3. Claudia Pop

Câştigătorii celor 3 vouchere în valoare de 45 ron oferite în săptămâna 5:

1. Ramona Csejetei

2. Angelica Vicovan

3. Andreea Honu4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor