Înghesuială la cardul european de sănătate

1Comentariu
Înghesuială la cardul european de sănătate
Se apropie vacanţele de sărbători, timişorenii se pregătesc să plece peste în străinătate şi au depus o mulţime de cereri pentru eliberarea Cardului european de asigurări de sănătate de către C.J.A.S. Timiş.

Pentru ca operaţiunea să se facă cu rapiditate, oamenii sunt rugaţi să vină cu dosarele complete. Astfel, salariaţii vor depune: adeverinţă de la locul de muncă, o copie după cartea de muncă (în cazul în care adeverinţa nu acoperă perioada de la 1 aprilie 2007-până în prezent), copie xerox după actul de identitate.

Pensionarii: talon de pensie, copie după decizia de pensionare, copie după cartea de muncă (dacă pensionarea s-a făcut după 1 aprilie 2007), copie de pe actul de identitate. Coasiguraţii: copie după certificatul de căsătorie, adeverinţă de la locul de muncă, o copie după cartea de muncă (dacă adeverinţa nu acoperă perioada de la 1 aprilie 2007-până în prezent), copie xerox după actul de identitate.

Elevii şi studenţii (sub 26 de ani): adeverinţă de la şcoală/facultate, copie xerox după actul de identitate şi diploma de bacalaureat. Şomerii: adeverinţă de şomaj, copie după cartea de muncă (1 aprilie 2007-până în prezent), copie după actul de identitate. Toţi solicitanţii trebuie să depună, de asemenea, o declaraţie pe propria răspundere că nu realizează alte venituri în afara celor declarate.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor