Încrederea în sine şi succesul profesional

Încrederea în sine şi succesul profesional
Clubul Rotary Cetate Timişoara organizează o serie de 7 seminarii de dezvoltare personală de tip RYLA, adresate tinerilor antreprenori, în conformitate cu curricula recomandată la nivel internaţional de către Rotaract.

Participanţii la program vor avea posibilitatea să-şi dezvolte încrederea în sine, să-şi lărgească gama de experienţe şi provocări, să afle informaţii esenţiale şi să-şi dezvolte abilităţile de lideri. Experienţa internaţională a demonstrat că acest tip de programe aduce o nouă energie cluburilor Rotary, inspiră noi idei de sprijin comunitar, sporeşte nivelul de implicare şi realizare a proiectelor şi îi dezvoltă pe tinerii rotarieni. Acest proiect de sprijin comunitar vizează creerea unei noi generaţii de lideri, care să asigure continuarea şi dezvoltarea activităţilor actuale ale Clubului.

Una dintre caracteristicile esenţiale care fac diferenţa între antreprenorii de succes şi restul lumii este marea lor încredere în ideile, capacităţile şi rezultatele lor. Acolo unde alţii ezită, amână sau se eschivează, antreprenorul descoperă oportunităţile şi acţionează decisiv pentru a le valorifica. Iar eventualele greşeli, întârzieri, blocaje, nereuşite sunt considerate de către antreprenorii de succes drept simple accidente de parcurs, din care învaţă multe şi îşi întăresc încrederea în sine.

De aceea, pentru tinerii atraşi de antreprenoriatul economic sau social este esenţial să-şi asigure mai întâi un nivel suficient de încredere în sine, pe care să-şi fundamenteze deciziile şi acţiunile. Este important de ştiut că încrederea în sine:

• este învăţată, nu moştenită,

• se construieşte din experienţe proprii, nu citind sau auzind cum au procedat alţii,

• variază, la aceeaşi persoană, în funcţie de tipul de activitate şi de context,

• mai ales la tineri este puternic influenţată de opinia celor din jur,

• se poate dezvolta rapid prin tehnici de coaching şi inteligenţă emoţională.

Ce vă oferă participarea la seminar?

• Accesul la tehnici de auto-descoperire şi de dezvoltare personală extrem de puternice, ce permit:

Identificarea şi eliminarea convingerilor limitatoare ce alterează şi subminează imaginea de sine.

Dezvoltarea de noi modalităţi de reacţie în situaţii dificile sau în faţa persoanelor excesiv de dominante.

Descoperirea legăturii dintre afirmarea propriilor idei şi nevoi şi încrederea în sine.

Dezvoltarea capacităţii de a face faţă în mod constructiv criticii, confruntărilor, furiei, negativismului, neîncrederii.

Crearea unei atitudini de viaţă bazate pe încrederea în propria persoană, în valoarea proprie şi în capacitatea de a face faţă oricărei situaţii.

Ocazia de a cunoaşte un grup dinamic şi atractiv de tineri cu preocupări, valori şi aspiraţii asemănătoare.

Suport de curs detaliat, individualizat şi specific.

Coffee-breaks şi masa de prânz în ambele zile de seminar.

La finalul seminarului, se eliberează certificat de participare, cu specificarea numărului de ore de seminar. Participarea la toate cele 7 seminarii permite obţinerea diplomei „Rotary Youth Leadership Awards” (RYLA).

Cine este trainerul?

Daniel Bichiş este EQ coach şi trainer NLP, cu peste 15 ani de experienţă în facilitarea depăşirii limitelor şi optimizarea performanţelor individuale şi organizaţionale. A fost invitat ca speaker la evenimente publice şi in house desfăşurate în ţări de pe patru continente. Este deosebit de apreciat pentru originalitatea abordărilor, flexibilitatea cu care se adaptează oricărui auditoriu şi orientarea spre aplicabilitatea practică.

Când şi unde se desfăşoară?

Seminarul este organizat pe data de 23 şi 24octombrie 2010, între orele 9:30 şi 18:30, cu pauză de masă între orele 13:30 şi 14:30, la Hotel Boavista- Timisoara.

Cât costă şi cum mă pot înscrie?

· Preţul celor 16 ore de seminar este de 120 euro.

· Înscrierile se fac în perioada 7 – 21octombrie 2010, la tel. 0721424322, sau prin email office@bva-tm.ro, persoana de contact Gabriela Puskas.

Mai multe detalii găsiţi la adresa http://bva-tm.ro/

Ezitările şi amânările sunt un semn că acest seminar vă este adresat. De aceea, acţionaţi acum pentru a vă asigura participarea la primul modul din programul RYLA!

Seminar de dezvoltare personală

cu trainerul Daniel BICHIŞ

23 – 24 octombrie 2010

Initiat de Rotary Club Cetate Timisoara

Organizat de BEST VISION ADVISORY Timisoara
Regulament de plasare a anunturilor