În timpul liber mergi la un film

În timpul liber mergi la un film
La Timiş rulează filmul Bărbierul diabolic din Fleet Street, regia Tim Burton, iar la Studio Eurimages rulează filmul Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!, în regia lui Anthony Russo, Joe Russo.  | Doar tu si eu. Al treilea e in plus  14.03.2008 | VIDEO

La Timiş rulează filmul Bărbierul diabolic din Fleet Street, regia Tim Burton, în rolurile principale Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman.

Genul filmului: thriller muzical
Durată: 99 minute
Reprezentaţii: 13:30, 16.00, 18.00, 21.00

Sweeney Todd e o combinaţie, infricoşătoare, ciudată dar curios de distractivă între un musical şi un slasher horror plasat în atmosfera gri şi apăsătoare a Londrei Victoriene. Cu toate că sângele curge în valuri iar momentele muzicale sunt fluide şi suportabile filmul îţi dă impresia că e distant, rece şi lipsit de substanţă. Adaptarea cinematografică a musicalului omonim nu e un film pentru cei slabi de înger sau de stomac. Personal nu mi-am putut abţine să nu închid câteva secunde ochii… la cele mai explicite mişcări ale briciului lui Sweeney Todd. Cu toate astea, cei care se aşteaptă la un festival de maţe şi sânge trebuie să se pregătească pentru a aştepta 75 de minute.

La Studio Eurimages rulează filmul Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!, în regia lui Anthony Russo, Joe Russo, în rolurile principale Kate Hudson, Owen Wilson, Matt Dillon.

Genul filmului: Comedie
Durată: 108 minute
Reprezentaţii: 14:14, 18:45, 21:00

Mai multe dintre cele mai mari talente de comedie din lumea filmului de astăzi s-au adunat pentru a spune povestea unui tânăr simpatic, bine intentionat, dar reţinut, care-şi scoate din minţi prietenii, în noua comedie Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!.

Owen Wilson aduce acum în atenţia publicului ultimul său personaj – un celibatar cu suflet liber şi un oaspete permanent – Randolph Dupree. Kate Hudson o interpretează pe Molly Peterson, o profesoară înţelegătoare, mireasa celui mai echi prieten al lui Dupree, Carl (Matt Dilon). Alăturându-se acestui trio, dublu-câstigător al premiului Oscar, Michael Douglas joacă rolul tatălui lui Molly, Dl. Thomson, în timp ce Seth Rogen îl interpretează pe Carl şi pe bunul amic al lui Dupree, Neil.

În Doar tu şi eu. Al treilea e în plus, Carl şi Molly întâmpină un singur obstacol nefericit în noua lor lume a căsătoriei construită atât de perfect: Dupree. Un leneş cu suflet de poet, Dupree nu pare să primească o pauză de la The Man. Atunci când îşi ia o săptămână liberă pentru a merge la nunta celui mai bun prieten, Carl, cu Molly, în Hawaii, şeful lui Dupree îi lasă de înţeles acestuia că-şi va pierde locul de muncă. Acum, fără un loc de muncă, fără maşină şi evacuat din casa în care locuia, trebuie să stea cu familia Peterson pentru câteva zile; bine, poate pentru o lună sau mai mult …

Pentru început, Carl este încântat să-l aibă ca oaspete pe Dupree, în timp ce Molly trebuie să-si reprime furia şi să asculte povestirile bine-intenţionate ale lui Dupree. Dar, cu cât Carl se cufundă mai mult în afacerea lui în plină dezvoltare în constructii, acesta îsi dă seama că este greu să facă faţă şi lui Dupree, şi noilor sale responsabilităţi. Cu cât timpul trece, oaspetele lui şi al lui Molly îşi foloseşte timpul liber pentru a deveni o companie pentru aceasta din urmă, inducându-i astfel lui Carl noi tendinte de muncă disperată fără oprire. Chiar şi tatăl lui Molly începe să fie încântat de înţelepciunea lipsită de griji a lui Dupree, frustrându-l pe Carl tot mai mult.

Curând, toată lumea (cu excepţia lui Carl), încearcă să-i ofere acestuia un sprijin. Dar odată ce amicul nostru neastâmpărat stă deja prea mult în casa Peterson, cei trei nu se simt doar înghesuiţi…dar devin chiar o catastrofă comică. În momentul în care cuplul Carl-Molly a crezut că şi-a dus la îndeplinire ideile legate de un mariaj perfect, dragul lor prieten le aduce aminte zilnic că găsirea în propria persoană în genul Dupree ar putea fi unul dintre cele mai ascunse secrete ale vieţii.

Pentru toţi cei care au trăit vreodată stând la locul lor sau au mers acolo unde i-a suflat vântul, iată că le este adusă această comedie regizată de fraţii Anthony şi Joe Russo.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !