În Timiş va fi elaborat un plan unitar pentru intervenţii în caz de inundaţie

În Timiş va fi elaborat un plan unitar pentru intervenţii în caz de inundaţie
Prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, a condus, marţi, la Instituţia Prefectului, şedinţa grupului tehnic din cadrul Comitetului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, convocată pentru găsirea unei soluţii pentru rezolvarea problemelor legate de inundaţii care afectează atât municipiul Timişoara, cât şi localităţile din jur.

La şedinţă au participat primarii municipiului Timişoara şi comunei Ghiroda. Prefectul Mircea Băcală a punctat faptul că este necesară îmbunătăţirea comunicării între reprezentanţii instituţiilor care intervin în situaţii de urgenţă, pentru rezolvarea operativă a problemelor printr-o soluţie unitară, nu prin soluţii individuale ale instituţiilor implicate, riscând a nu avea rezultatele dorite.

Având în vedere faptul că inundaţiile pot afecta atât Timişoara, cât şi localităţile din apropiere, s-a ajuns la concluzia că este necesar să se elaboreze un proiect zonal pentru intervenţii în caz de inundaţii. Pentru realizarea acestui proiect zonal, se va încerca obţinerea unei finanţări de la bugetul de stat, acesta urmând să fie elaborat de specialiştii din cadrul ANIF, în colaborare cu Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica.

Apa din curţile afectate de inundaţii de la Ghiroda curge ca un râu, după ce a fost spartă strada Bobâlna Apa din curtile inundate la Ghiroda curge ca un rau, dupa ce a fost sparta strada Bobalna

50 de curţi din Ghiroda, înghiţite de ape 50 de curti inundate la Ghiroda | Video

Gospodării inundate la Ghiroda, lângă Timişoara Imagini inundatii | Video | Video0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase