În Timiş avem bătrâni cu 8 lei pensie lunară!

15Comentarii
În Timiş avem bătrâni cu 8 lei pensie lunară!
Direcţia Muncii Timiş a descoperit pensionari care primesc de la stat sume de opt lei sau 20 de lei. Sumele pe care aceşti oameni le primesc sub formă de pensie, lunar, sunt mai mici decât sumele plătite de timişoreni la cafeaua de dimineaţă.

Ca dovadă că Timişul nu înseamnă numai bunăstare, în urma anchetelor sociale desfăşurate, au fost descoperite peste 250 de persoane cu pensii jenante, la nivelul a câteva zeci de lei sau chiar mai puţin. Câteva exemple în acest sens sunt grăitoare: pensionar din Bârna cu pensie de 22,50 de lei lunar şi soţia în întreţinere, copilul fără loc de muncă; pensionar din Dumbrava, cu pensie de 33 de lei, 75 de ani, singur, bolnav; pensionar din Dumbrava, cu pensie de 8 lei lunar, în vârstă de 71 de ani, căsătorit, bolnav; pensionară din Bârna, pensie de 26 de lei lunar, imobilizată la pat; pensionar din Bârna cu un venit de 27 de lei lunar. Conform legii, see pot acorda ajutoare din fondul naţional de solidaritate. Exact aceasta va fi şi calea urmată de autorităţile judeţene. Mai precis prefectul Ovidiu Drăgănescu a aprobat primirea unor ajutoare de urgenţă, în sume de până în 400 de lei. „Bogaţii ar trebui să ţină seama de aceşti semeni. Nu să se gândească numai la autostrăzi şi şosele de centură pe care să-şi încerce bolizii”, a mai declarat Drăgănescu.15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor