20% reducere in magazinul Vitacom Electronics! (P)

Reactualizat la:
20% reducere in magazinul Vitacom Electronics! (P)
Luna aceasta, Vitacom Electronics împlinește 20 de ani de la înființare. Cu acest prilej îţi oferim drept recunoştinţă o reducere de 20% la orice produs achiziţionat până în data de 29 Octombrie.

Aniversarea marchează un punct de reper important pe piaţa antreprenorială din România, acest business fiind un model de urmat atât din punct de vedere organizaţional, cât şi din punct de vedere al rezultatelor obţinute de-a lungul timpului.

La momentul înfiinţării companiei (1991), piaţa din România avea toate atributele unei economii fără direcţie şi fără obiective bine definite. Deşi, la început a fost fondată mai mult ca un joc şi o activitate pentru o persoană, Vitacom Electronics a ajuns să aniverseze 20 de ani de activitate având la bază o echipă de oameni ambiţioşi, orientaţi spre rezultate şi pe satisfacerea cerinţelor exigente ale pieţei. Acum, acest „joc”, care devine din ce în ce mai palpitant, are peste 150 de „jucători antrenaţi” în permanenţă pentru a obţine cele mai bune rezultate.

În cei 20 de ani de activitate am ajuns să fim lideri de piaţă în distribuirea de produse şi accesorii electrice/electronice. Demonstrând loialitate şi transparenţă partenerilor noştri ne bucurăm de respect şi încredere atât pe piaţa din România, cât şi pe plan internaţional.

Vă mulţumim!

Răsfoieşte online ultima ofertă specială valabilă în perioada 17 Octombrie – 12 Noiembrie: Oferta Vitacom.

 

Adresa magazinului Vitacom Electronics:

Adresa: Str Dimitrie Cantemir, Nr. 1, Timisoara

Telefon:           0356-401908

Email:              magazinlb@vitacom.ro

Program:         Luni – Vineri: 09:00 – 19:00, Sâmbătă: 09:00 – 13:00, Duminică: închis

sau online pe www.vitacom.ro.

Te aşteptăm în magazinul nostru!
Regulament de plasare a anunturilor