«Eu vă învăţ cum să vă minţiţi nevasta»

Reactualizat la:
26Comentarii
«Eu vă învăţ cum să vă minţiţi nevasta»
“Dacă tot o faci, fă-o fără bătăi de cap” este sloganul primei agenţii de alibi din România. La 35 de ani, arădeanul Dan Dincă este primul român care oferă servicii de alibi partenerilor infideli.

Serviciul a fost iniţiat în urmă cu doi ani şi spune că până acum a avut peste 100 de clienţi. În funcţie de timpul pe care doriţi să-l petreceţi cu amanta departe de privirile soţiei, tarifele firmei de alibiuri variază între câţiva lei şi câteva mii de euro.

“Eu îmi acopeream foarte des prietenii când aveau nevoie de o mică aventură şi aşa mi-a venit ideea unei astfel de agenţii”, îşi începe Dan Dincă povestea ineditei afaceri. În urmă cu doi ani, şi-a spus că ar fi utilă o agenţie care să ofere alibiuri soţilor infideli şi a pornit la drum. Lansarea a fost făcută în cadrul unui târg erotic, care a avut loc în Arad: “Am împărţit pliante la târgul acela şi imediat au apărut şi primii clienţi”. Primul caz a fost al unui bărbat care avea nevoie să primească un telefon ca să poată lipsi puţin de acasă. A costat numai cinci lei”.

La scurt timp, au început să apară şi cazurile interesante.

“Am avut un bărbat care voia o mică escapadă cu amanta. Numai că am descoperit între timp că avea pe urmele sale nişte detectivi particulari, angajaţi probabil de soţie. L-am sunat pe om şi i-am prezentat situaţia. El pleca spre întâlnirea cu amanta când am descoperit noi. M-am întâlnit eu cu el într-un bar, că aşa nu-l putea suspecta soţia că ar fi infidel, şi amanta cu o angajată a mea în alt loc. I-am întrebat pe amândoi dacă vor să continue. În prima fază a refuzat, dar la puţin timp m-a sunat şi ne-a rugat să găsim o soluţie. Ideea a fost simplă. I-am dus într-un loc care avea două intrări. La final au plecat pe ieşiri separate şi agenţii l-au văzut plecând singur. Aşa că a fost curat în faţa soţiei”, ne spune arădeanul.

Cel mai interesant caz a fost însă cel al unei familii din care ambii soţi au fost clienţi ai agenţiei în acelaşi timp. Amândoi erau oameni de afaceri şi pentru bărbat s-a aranjat o întâlnire de afaceri în afara ţării, iar pentru soţie, Dincă a fost nevoit să sune la un coafor: “Am vorbit la un coafor să îi facă femeii o schimbare de look într-un timp scurt, astfel încât să-i rămână şi timp pentru amant, dar să ajungă şi schimbată acasă ca să nu dea de bănuit soţului”.

Cât despre categoriile sociale din care provin clienţii unei astfel de agenţii Dincă spune că în general sunt oameni cu bani: “Preţul nu este mare. Pleacă de la 5 lei, un simplu telefon, şi maximum am avut un caz unde am scos profit 3.500 de euro. Dar oamenii simpli în general sunt mai reţinuţi la astfel de idei. La mine vin în general oameni de afaceri, avocaţi şi chiar politicieni”.

Aranjează şi “afaceri” în străinătate

Arădeanul spune că în cazul celor care vor perioade mai lungi de lipsă de acasă li se aranjează întâlniri de afaceri în Occident: “Spre exemplu, am avut un caz care voia să stea cu amanta o săptămână la Ibiza. I-am găsit un târg de afaceri la Hanovra, unde s-a dus un om de al meu pentru a avea biletele de avion şi factura de la cazare din Hanovra. Pentru Ibiza i-am aranjat tot noi printr-o firmă de turism”, explică bărbatul.

Dincă spune că de obicei la astfel de cazuri se cumpără chiar şi cadouri pentru soţ sau soţie: “De obicei, când preluăm un caz analizăm în detaliu comportamentul familiei, pentru a nu face vreo gafă”.

Sfaturi utile

– Nu vă schimbaţi comportamentul sexual cu soţul/soţia pentru a nu crea suspiciuni.
– Atenţie la parfumurile sau rujurile amantei. “Am avut un client căruia i-am dus şi cămaşa la spălătorie din cauză că îi rămăseseră urme de ruj pe ea”, ne-a spus arădeanul.
– Nu povestiţi prietenilor despre aventurile voastre extraconjugale.
– Verificaţi să nu aveţi cumva detectivi pe urmele voastre.

SURSA: www.click.ro26Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor