13 cu ghinion pentru trei tineri

Trei bărbaţi care au tâlhărit în ziua de 13 au avut ghinion.Poliţiştii Secţiei Transporturi Feroviare Timişoara au fost sesizaţi duminică la primele ore ale dimineţii de un tânăr din Brad care le-a declarat că a fost tâlhărit de trei indivizi necunoscuţi.

Marian G., de 24 de ani, a povestit cum a fost bătut de atacatori şi deposedat de telefonul mibil şi 60 de lei noi, târlharii coborând îm Halta CFR Seleuş din Judeţul Arad. În urma loviturilor victima a fost internată în Spitalul Judeţean Arad.

Echipa operativă de cercetare a reuşit, în numai câteva ore de primire reclamaţiei să identifice şi să-i reţină pe cei trei tâlhari. Lucian C., de 20 de ani, Ioan A., de 21 de ani, şi Ciprian Florin, de 22 de ani, toţi din localitatea arădeană Pâncota, şi fără ocupaţie, au fost prezentaţi magistraţilor care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Telefounul mobil şi banii sustraşi au fost, de asemena, recuperaţi şi predaţi părţii vătămate. Poliţiştii au anunţat că desfăşoară în continuare verificări pentru a stabili dacă cei trei nu au mai comis şi alte infracţiuni.
Regulament de plasare a anunturilor